Etäpalvelu – asioi asiantuntijan kanssa verkkoyhteyden avulla

Iin yhteispalvelupisteessä on käytössä myös TE-palveluiden etäpalveluyhteys, jonka avulla asiakas voi olla yhteydessä kahdenkeskisesti TE-palveluiden vastuuvirkailijaan videoyhteyden kautta.

Asiakas voi myös osallistua TE-palveluiden Oulun toimipisteellä järjestettäviin tilaisuuksiin etäyhteyden avulla. Yhteispalvelupiste tarjoaa lisäksi yleistä tietoa TE -toimiston palveluista sekä välittää palveluesitteitä, lomakkeita, asiakirjoja ja ajanvarauksia. Yhteispalvelupiste toimii yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan TE -toimiston kanssa.

Opastamme:

  • etäpalvelun käyttöön
  • työ- ja elinkeinohallinnon sähköisten palveluiden käyttöön osoitteessa www.te-palvelut.fi. Sähköisen Oma Asiointi palvelun kautta voit mm. aloittaa työnhaun, ilmoittautua työttömäksi työnhakijaksi, tarkistaa onko sinulla avoinna olevia asioita ja tehtäviä sekä ilmoittaa jos työnhakuusi tulee muutoksia, esim. aloitat työn tai opiskelun. Voit kirjautua palveluun omilla verkkopankkitunnuksilla, henkilökortilla tai mobiilivarmenteella.
  • Todistusjäljennösten ja muiden asiakirjojen vastaanottaminen ja toimittaminen edelleen Pohjois-Pohjanmaan TE -toimistoon

Lisätiedot ja varaukset etäpalveluun:

Toimistosihteeri-yhteispalveluvastaava Johanna Pakanen, p. 040 1627 773
Toimistosihteeri Helena Kurttila, p. 050 3103 458
yhteispalvelu@ii.fi